Comandă acum și ai transport gratuit la comenzi de peste 350 LEI. Comanda va fi expediată doar după confirmarea acesteia.

Livrăm și internațional!

DESPRE EGO

E timpul să spunem lucrurilor pe nume: machiajul este atât artă, pe cât e știință. 

Modul în care combini culorile, trasezi liniile, aplici blush-ul sau conturezi trăsăturile modelului tău (sau ale tale), denotă un singur lucru: machiajul este pe cât știință, pe atât artă. 

 Să creezi un machiaj demn de artă, care să inspire încredere modelului tău, nu e suficient doar să ai abilități tehnice. Ai nevoie și de pensule pe măsură, care să nu încarce porii, să nu alunece când trasezi eyeliner-ul. 

Aici venim noi, egoMakeup în ajutorul tău. 

Motto-ul nostru este: building confidence. 

Pensulele noastre, construite din cele mai bune materiale, te vor ajuta să ai și să inspiri încredere. În abilitățile tale, în puterea ta de a evidenția frumusețea. Iar modelului tău îi va inspira încrederea pe care o merită. 

Cu ce sunt diferite pensulele egoMakeup? 

Calitate înainte de toate, e una dintre valorile noastre. Înțelegem cât de empowering poate fi un machiaj profesionist, așa că timp de 7 ani am căutat cele mai bune materiale, ca tu să beneficiezi de cele mai profesioniste pensule de pe piață. 

După testări, validări, încercări, cu ajutorul a mai multor make-up artists internaționali, am găsit cele mai potrivite materiale și forme, care acum au devenit pensulele egoMakeup. 

Bazându-ne pe texturile diferite, pe zonele faciale, am dezvoltat zeci de pensule. Atât din materiale sintetice (care conțin cele mai noi tehnologii), cât și din fir natural (ponei, capră, kolinsky), care sunt asamblate manual. 

Cui se adresează egoMakeup?

Pentru creatorii de artă a machiajului, make-up artists și pentru trainerii care înțeleg că machiajul de calitate, profesionist, necesită, fără doar și poate, unelte pe măsură. 

La ora actuală, egoMakeup colaborează cu cei mai mari make-up artists din țară, printre care Anita Tirpe, Hallo Georgiana, Octavia Haiduc, Ella Georgescu, Evy Constantin si mulți mulți alții. Make-up artist a căror deviză e similară cu a noastră: building confidence.

Găsești pensule pentru orice nevoie, pe egoMakeup.

Transformă-ți talentul tău pentru machiaj într-o artă, cu pensulele egoMakeup!

Și asigură-te că de fiecare dată, machiajul tău e flawless.

(Fără doar și poate.) 


Dacă ești deja MakeUp Artist acreditat sau trainer, devino Membru egoPRO!

Beneficiezi de discount-uri personalizate la toate produsele egoMakeup

.

%

Promoție egoMakeup

Profita si tu reducerea noastra, adauga codul "ego" in cos si o sa primesti 5% reducere la toata comanda.

Toate drepturile rezervate egomakeup.ro 2023